Palestinsk baby brent til døden av terrorister

burned aliveTorsdag kveld mistenkte det Israelske politiet jødiske terrorister for å påtenne et palestinsk hus i Vestbredden. En 18 måneder gammel baby med navn Ali Saad Dawabsha ble brent til døden. Mens andre familiemedlemmer ble hardt skadet. Nabohuset ble også brent ned, men familien var ikke hjemme. De jødiske terroristene hadde også skrevet i graffiti ordet «hevn» og den jødiske stjernen for å » markere » sitt territorium melder nyhetskanalen Al Jazeera.
Israels statsminister Netanyahu kalte denne handlingen terrorisme. Mens palestinske innbyggerne har lite tro til fordømmelsen. De hevder det er tomprat fra presidenten som har systematisk støttet de illegale bosetningene og okkupert deres land. De har heller ikke mye tillit til det israelske politiet som har snudd nesen når palestinerne har klagd over bosetternes vandalisme i flere ti år.

grafitti(Zacharia Sadeh/Rabbis av Human Rights)  Hevn på hebraisk skrevet av de jødiske terroristene.

Israel har skylden
De palestinske myndighetene (PLO) som styrer området i Vestbredden legger hele skylden på Israel. «Det er en systematisk støtte i flere tiår for denne straffefrie bosetningsterrorismen.» Skriver de i en twitter melding.

Dette terrorangrepet kan knyttes opp som «hevnangrep» fra de ulovlige bosetterne da de Israelske myndighetene valgte å fjerne enkelte av de illegale bosetningene denne uken. Samtidig så har Netanyahu godkjent 300 nye illegale bosetninger i Vestbredden denne uken.


  • Zain Azeem

    Inna lillahi wa inna ileyhi rajioon <3